Inför Leksand - Skellefteå AIK

Publicerad: 2024-09-27
SDHL
Damerna har rört sig söderut och imorgon ställs mot Leksand. "Det är viktigt att vi tar bra beslut med pucken, är kvicktänkta och att vi är snabba med att supporta varandra" säger assisterande tränare Mikkel Ry Nielsen.

Leksand - Skellefteå AIK

🏒 SDHL
⏰ Fredag 27 september 19.00
📍 Tegera Arena

Tränarsnack, Mikkel Ry Nielsen:
Vad vill ni ta med er från förra helgens matcher på hemmaplan?
– Varken spelarna eller tränarna var nöjda med prestationerna, och det har vi pratat om. Men självklart kan vi alltid hitta små detaljer som vi gjorde bra. Vi gjorde många bra saker i boxplay till exempel. Men det jag tror att det viktigaste är att vi går in med ett nytt mindset inför den här helgen.

Vilka blir nycklarna mot Leksand?
– Leksand är ett ett snabbt lag och de kommer att sätta press på oss över hela banan. Jag tror att det är viktigt att vi tar bra beslut med pucken, att vi är kvicktänkta och att vi är snabba med att supporta varandra så att vi alltid har någon att passa. Sen så måste vi förbättra vårat powerplay. Vi har haft många pp utan att ha gjort mål, så det måste vi verkligen bli bättre på. Vi måste också vara redo att de kommer komma ut med mycket fart, så det är viktigt att alla är redo, bidrar och gör sitt bästa.

TV/media

• Matchen visas på TV4 Play.
– Klicka här för att komma till sändningen
Klicka här för att teckna TV4 Play+ Sport Total, spara 1200 kr per år och stötta klubben och vår ungdomsverksamhet

Övrigt: 

• Lineup och annan info om matchen får du via våra sociala medier:
– Instagram
– Facebook

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS