Mogren stannar

Publicerad: 2024-07-05
Ronja Mogren har valt att förlänga sitt kontrakt med Skellefteå AIK. Mogren anslöt till laget efter jul och gjorde avgörande målet i sista matchen mot Gnaget.

- Jag vill bidra med min vilja att tävla och vara en ledande roll för andra, säger Mogren.

Mogren har tidigare erfarenheter av spel i SDHL i både MODO och HV71, hon har även hunnit med spel utanför Sveriges gränser. Efter jul förra säsongen valde hon att avsluta säsongen med Skellefteå AIK och fick därmed fira ett avancemang till SDHL.

- Det ska bli roligt att vara tillbaka i SDHL, och Skellefteå som klubb har länge väntat på det här tillfället. Det känns väldigt spännande att få vara med på den här resan. 

- Jag trivs bra i Skellefteå och ser fram emot att samlas med laget igen för att dra igång träningen tillsammans och första säsongen i SDHL. 

GM Ulrika Dahlgren om Ronja Mogrens förlängning 

- Det känns riktigt bra att vi kunnat förlänga med Ronja kommande säsong. Hon kom in i slutet av grundserien och bidrog med både erfarenhet och spets och. visade vägen när det var som viktigast i slutet av säsongen och kvalet. Ronja är en härlig person i gruppen. På isen är hon en hårt jobbande, skridskostarkt rightare med ett bra skott. Ronja spelar fysiskt och har bra puckkontroll. Hon kommer vara en viktig del i vår etablering i SHDL.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2024-2025

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS