Pernilla Forsgren stannar

Publicerad: 2024-07-30
Pernilla Forsgren har skrivit på för ytterligare 1 år i Skellefteå AIK. Forsgren anslöt till laget inför förra säsongen och var med i avancemanget upp till SDHL.

-Jag hoppas på att kunna bidra med rutin och trygghet både på och utanför isen, säger Forsgren.

Pernilla Forsgren har tidigare spelat i SDHL under 8 säsonger. Hon kom till Skellefteå förra säsongen och var viktig spelare under avancemanget till SDHL. Nu har Forsgren valt att förlänga sitt kontrakt med Skellefteå AIK och under därmed återigen spela i SDHL under säsongen 24/25.

- Förväntningarna på kommande säsong är att vi ska etablera oss i SDHL, utvecklas tillsammans och ha riktigt kul.

 Vi är snart inne i augusti och säsongen börjar nära sig nu. 

- Först och främst ska det bli kul att träffa laget igen. Sen ser jag fram emot att tävla, utvecklas, kämpa och vinna med Skellefteå AIK. 

GM Ulrika Dahlgren om Pernillas förlängning 

Pernilla kom till oss inför förra säsongen som en rutinerad spelare med stor erfarenhet av spel i högsta ligan med Luleå. Hon visade sig bäst när det gäller och vi är mycket glada över att hon väljer att fortsätta resan med oss i SDHL kommande säsong. Pernilla. är en smart spelare med bra spelförståelse som håller hög nivå i försvarsarbetet, hon får det att se lätt ut. Pernilla har även fina offensiva förmågor. Hon är en härlig person som sprider glädje omkring sig. Det känns fantastiskt kul att vi får ha henne med oss kommande säsong. 

Kontraktet sträcker sig över säsongen 24/25

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS