Tung förlust i hemmapremiären

Publicerad: 2024-09-20
SDHL
Hemmapremiären gick inte riktigt vår väg, Frölunda är för starka och vinner med 0-4.

Den första perioden inleds med ett snabbt mål, redan efter 2 minuter dribblar Frölundas Holopainen igenom Skellefteås försvar och sätter pucken i mål. Skellefteå håller tempot uppe och skapar många vassa lägen. 9 minuter in i perioden åker Lerchová på en tackling längs offensiv blålinje, det resulterar i att Frölundas spelare får sitta 5 minuter i utvisningsbåset. Den första perioden är Skellefteå det starkare laget och det mesta av spelet spelas i Frölundas försvarszon.

Period två blir till Frölundas fördel, Skellefteå tappar tempot och släpper förbi Frölunda gång på gång och de får göra 3 snabba mål. I den tredje perioden kommer vi upp i tempot lite, men det räcker inte hela vägen. Vi lyckas inte få in någon puck och matchen slutar 0-4 till bortalaget.