Posters i samarbete med Gallerix

Publicerad: 2024-03-25
Skulle du vilja ha någon av dina favoritspelare i Skellefteå AIK på din vägg? Då har du nu möjlighet att beställa hem posters från Gallerix med ditt favoritmotiv. Här hittar du spelare från både herr- och damlag, några gamla favoriter och lite grafiska motiv.

Tillsammans med Gallerix har Skellefteå AIK tagit fram en kollektion posters som vi hoppas ska hitta hem till våra svartgula supportrar runtom i landet. Så här kommenterar försäljnings- och marknadschef Håkan Billing det nya samarbetet:
– Det känns roligt att tillsammans med Gallerix kunna erbjuda våra supportrar ett brett utbud av olika Skellefteå AIK-motiv. Det kommer att finnas något för alla i den här kollektionen. Vem vill inte ha sin favoritspelare hemma på väggen?

Så här kommenterar Gallerix samarbetet:
– Gallerix känner en stor stolthet över att gå in som partner till Skellefteå AIK i ett samarbete där vi tillsammans har skapat en gedigen och unik kollektion posters som både hyllar och lyfter fram föreningen och spelare. All vinst vid försäljning av posters i denna kollektion tillfaller oavkortat Skellefteå AIK.

KOLLA IN KOLLEKTIONEN HÄR

Gallerix är ett svenskt inredningsföretag med produktion i Sverige som tillverkar och säljer posters och tavelramar. Genom att samarbeta med Skellefteå AIK vill vi gemensamt arbeta för att stärka våra varumärken, gynna den lokala hockeyn och göra Bygdens lag tillgängligt i form av väggkonst för medlemmar, supportrar och publik.

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS