Inför MoDo - Skellefteå AIK

Publicerad: 2023-11-24
SHL
Vi åker lite söderut men håller oss inom Norrlands gränser under lördagens bortamatch. Coach Johnsson tycker att det är viktigt att gå in i matchen med både självförtroende och respekt för MoDo: "Det är viktigt att förstå att vi möter ett väldigt bra motstånd som kommer med fyra raka vinster i bagaget". Läs info om matchen här.

MoDo Hockey - Skellefteå AIK

SHL
Lördag 25 november kl 18.00
Hägglunds Arena

Tränarsnack, Pierre Johnsson: 
Vad tar ni med er från målkalaset igår?
– Vi tar med oss från igår att vi äntligen fick utdelning för det hårda jobb vi lagt ner på träningen de senaste veckorna, då vi jobbat mycket med målskyttet och spelet framför mål. Det var kul att det lossnade. 

Vad blir viktigt att tänka på imorgon mot MoDo?
– Det är viktigt att förstå att vi möter ett väldigt bra motstånd som kommer med fyra raka vinster i bagaget. De kommer också ha bra självförtroende med sig in i matchen så att det gäller någonstans att börja på rätt sida, med defensiven först, och sen ta med oss det offensiva som vi byggt på sista veckorna. Där jag tycker att vi gjort det jävligt bra. Vi har fått igång målproduktionen och ett frejdigt anfallsspel så vi är farliga framåt och fortsatt solida bakåt. 

Statistik inför matchen finns här>>

TV/media:
• Matchen visas på kanalen TV4 Sport Live 3 samt på TV4 Play. Ta del av vårt erbjudande på TV4-abonnemang och spara 100 kr/mån samtidigt som du stöttar klubben med 350 kr. 
– Klicka här för att komma till TV-sändningen
Klicka här för att ta del av erbjudandet
• Matchen sänds i ljudformat via SportsCom. Ladda ner appen och lyssna för 69 kr/mån.
Klicka här för att komma till SportsCom

Övrigt: 
• Lineup och annan info om matchen får du via våra sociala medier:
– Instagram
– Facebook

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS