Vi avtackar Pea Israelsson

Publicerad: 2023-12-13
Skellefteå AIK Hockey är stolta att meddela att vi håller en ceremoni för att avtacka vår tidigare klubbdirektör, Pea Israelsson. Efter 25 år av dedikerat arbete för föreningen kommer vi att hedra hans bidrag torsdagen den 11 januari, inför matchen mot HV71.

Pea Israelsson påbörjade sin resa som klubbdirektör 1997, en tid då herrlaget spelade i Allsvenskan och föreningen stod inför ekonomiska utmaningar. Med ett outtröttligt engagemang och strategiskt tänkande bidrog Pea till en avgörande ekonomisk vändning och lade grunden för föreningens återuppbyggnad. Han har hela tiden jobbat målmedvetet, strategiskt och långsiktigt vilket var en nyckelfaktor i Skellefteå AIK:s uppflyttning till Elitserien/SHL och den framgångsrika etableringen där.

Pea har en prestigelös ledarstil och har alltid föregått med gott exempel. Genom sitt hårda arbete och personliga driv har han varit en centralgestalt i att forma Skellefteå AIK till den framstående SHL-klubb vi är idag. Hans stora hjärta för klubben och hans inställning att alltid prioritera laget framför sig själv har gjort honom till en respekterad och uppskattad ledare.

Under hösten 2022 lämnade Pea sin post som klubbdirektör, och vi känner att det är hög tid att tacka honom för hans ovärderliga insatser för Skellefteå AIK.

Vi välkomnar alla till avtackningen och ser fram emot en minnesvärd kväll.

Matchinformation:
Skellefteå AIK – HV71
Torsdag, 11 januari

STOLTA HUVUDSPONSORER
SAMARBETSPARTNERS